Alle categorieën

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Toerisme in Sanya, Hainan

Liuyang Hunan China "PYROALLY" vuurwerk is een van de snelst groeiende vuurwerkleveranciers ter wereld. Ons team is van mening dat onze innovatie, klantenservice, kennis van uw marktbehoeften en de superieure verpakking en prestaties van ons product ons onderscheiden van andere Chinese vuurwerkfabrieken.
Pyroally Fireworks verkoopt haar vuurwerk rechtstreeks vanuit China. Bent u een importeur en wilt u direct containers kopen, neem dan contact met ons op voor hulp.
"Pyroally" vuurwerk omvat alle categorieën vuurwerk, inclusief consumentenvuurwerk en professioneel vuurwerk. Bijvoorbeeld schelpen, professionele taarten, samengestelde taarten, romeinse kaarsen, assortimenten, fonteinen, luchtraketten, helikopters, sterretjes, rookartikelen, drukknopen, wielen, confetti, verjaardagskaars, toneelvuurwerk, waterval, glasvezelmortel, elektronische ontsteker en andere speciale artikelen. Onze producten hebben gegarandeerd de hoogste kwaliteit, inclusief de rijkste kleuren, extra lange sterren en professioneel ontworpen retailverpakkingen.   
Kwaliteit & Veiligheid, is altijd de grootste zorg van Pyroally. "Pyroally" vuurwerk wordt geproduceerd in onze fabrieken in China. De productie staat onder streng toezicht en kwaliteitscontrole, waardoor de hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd. Wij voeren "procesmatig" kwaliteitsmanagement uit dat begint bij productontwerp, inkoop van grondstoffen en doorstroom naar productie. Wij doen meer dan een simpele "eindinspectie". Al onze producten voldoen aan de Europese CE-normen en/of AFSL-normen. We hebben ervaring met producten voor Duitsland, Nederland, Frankrijk, Italië, het VK, Slovenië, Finland, Denemarken, Estland, de VS, Zuid-Amerika en vele andere landen.  
Onze professionele exportmedewerkers maken het bestellen van uw vuurwerk een makkelijke en plezierige ervaring. We moeten zowel generiek China-vuurwerk als andere bekende merken kunnen verzamelen. Onze professionele diensten helpen u bij het verschepen van uw container tot aan uw deur. Warm welkom om ons op elk moment in China te bezoeken.      
Ons team is gepassioneerd door vuurwerk, we zijn constante innovators die als eerste op de markt komen met veel van de nieuwste en meest populaire effecten en verpakkingen.  
We kunnen producten aanbevelen die passen bij de behoeften van uw markt. Ons vermogen om snel en duidelijk te communiceren in het Engels en Chinees wordt ook op prijs gesteld. Omdat we de producten kunnen aanpassen aan uw wensen, kunnen we succesvol exporteren naar Azië, Europa, Afrika, de VS en het Midden-Oosten.  

Ons doel is om innovatieve nieuwe producten voor de wereldwijde markt te blijven ontwikkelen en deze aan u te leveren met de hoogste kwaliteit en de meest concurrerende prijzen.

2020-11-03